Autojen glamouria Malagassa

 

Museo Automovilístico y de la Moda, automuseo Malagassa. Tänne ollaan oltu menossa joka reissulla, mutta aina on jäänyt käymättä. Nyt käytiin ja kannatti.

Parkkipaikka museon pihassa, mutta ei mitään kunnollisia opasteita, miten auton voi pysäköidä. Jätimme auton osittain nurmikolle ja niin olivat tehneet muutkin. Parkkipaikka täynnä autoja, vaikka museossa vain muutama ihminen.

Autojen ja asujen vieressä oli tarina kyseisen auton liittymisestä historiaan. Oli filmitähtien, muusikoiden, laulajien, hirmuvaltiaiden ja muiden turhuuksien automieltymykset.

Museoautoissa oli hienot keulakuvat.

Museo antoi erityisesti valokuvaamisesta kiinnostuneille hyvän mahdollisuuden kuvaukseen. Hämmästyttävää kyllä, perjantai iltapäivänä museo oli tyhjä. Vain kaksi muuta seuruetta ja nekin suomalaisia. Olikohan muita kansallisuuksia rajoitettu, henkilökunta ei kuitenkaan puhunut suomea?

Museon shopissa tavaroiden hinnat tosi maltilliset. Kirja näyttelyn autoista vain kympin. Ja silkkihuivi myös kympin. Muutakin autoihin liittyvää pikkurääsää oli.

Menkää ihmeessä käymään, jos petytty syyttäkää minua.

Automuseo, Malaga

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar